Bitcoin (BTC) -prisen har vært på en nedadgående vei siden den ble avvist 19. september. Prisen nærmer seg sannsynligvis slutten av korreksjonen, og det forventes en betydelig sprett snart.

Crypto Bank-prisen har vært synkende siden den nådde en høyde på $ 11,183 den 19. september. Prisen har skapt to bearish oppslukende lysestaker under nedgangen, men nærmer seg for tiden $ 10.000-sonen. Dette nivået inneholder flere lange nedre veker fra tidligere fall i begynnelsen av september og er et tegn på kjøpspress.

Støtte for Bitcoin nærmer seg

Tekniske indikatorer er nøytrale, lener seg mot bearish, men det er muligheten for et bullish kors i Stokastisk oscillator.

Bekreftelsen av korset vil være et sterkt tegn på at trenden har snudd bullish.

På kort sikt har prisen gått tilbake til 0.786 Fib-nivå på $ 10.120 og startet en sprette. I tillegg har MACD generert bullish divergens og beveger seg gradvis mot det positive territoriet.

Imidlertid er avviket ikke til stede i tidsrammene på 6 timer og høyere.

Bølgetelling

BTC-prisen har sannsynligvis begynt en bearish impuls etter å ha nådd den nevnte 19. september høye (vist i blått nedenfor).

Hvis tellingen er riktig, markerte økningen 23. september toppen av bølge 4.

Det virker sannsynlig at prisen vil fullføre en ny kortsiktig reduksjon av to grunner:

Vi kan ennå ikke telle fem underbølger (rød) for bølge fem.
Å projisere lengden på bølge 1 til bølge 4 gir oss en litt lavere-lav på $ 10,110.
Hvis en annen kortsiktig reduksjon skjer, vil det tjene til å validere 0.786 Fib-nivået før prisen potensielt begynner en oppadgående bevegelse.

For å konkludere forventes det at Bitcoin-prisen vil gjøre en ny kortsiktig nedgang med en lav nær $ 10 100 før den potensielt gjenopptar bevegelsen oppover.