In het weekend was er een enorme vuilnisbelt te zien in grote cryptokringen. Omdat de waarde van Bitcoin binnen een uur met 12% daalde, noteerde de vork, Bitcoin Cash [BCH] ook een daling van 29,39% binnen een uur. Gedurende deze periode was de prijs van BCH $339,6, die terugviel naar $239,86. Echter, de prijs stuiterde terug binnen het volgende uur en bedroeg $292.37, op het moment van drukken. De munt slaagde erin de $300 te overtreffen, maar de weerstand duwde de prijs weer naar beneden.

Volgens de bovenstaande uurgrafiek is de prijs de afgelopen uren gedaald. Deze beweging van de koers gaf aanleiding tot een dalend kanaal als de twee parallelle lijnen, die de lagere lows en lagere highs van BCH markeerden. Deze neerwaartse beweging van de koers was onderdeel van een bullish patroon dat suggereerde dat er een omkering van de koers op handen was in de Bitcoin Era Cash-markt.

De bestaande trend in de markt was licht bullish, omdat de Parabolic Indicators een opwaartse druk suggereerden omdat de markers zich onder de prijsstaven bevonden. Op dezelfde manier bevond de munt zich in de evenwichtszone, wat betekende dat de koop- en verkoopdruk elkaar op het moment van drukken egaliseerden.

Dus, als de munt het bulkpatroon doorbreekt, kan het naar zijn eerste doelwit toe bewegen op $297,43, wat een sterke weerstand is geweest. Het tweede koerspunt, dat voor BCH moeilijk door te drukken zou zijn, was $312,93, waarna het enige tijd kan duren om hoger te stijgen.

De Visible Range gaf echter aan dat de gemiddelde prijs van BCH op $290,95 bleef, en zelfs als de prijs daalt, zal deze rode lijn als sterke steun dienen om de prijs hoger te duwen. Het is momenteel het meest verhandelde prijsniveau, terwijl $287.67 de tweede, meest verhandelde prijs was, maar onder de steun stond. Als de munt uit het bullish patroon breekt, kan BCH getuige zijn van een hoge koers tussen $297 en $293.